Un enfocament nou a la manera de treballar

support_review-compressor

Sens dubte Barcelona és una de les ciutats més atractives per fer negocis i conseqüentment per establir-se de manera professional. No cal dir que en la majoria dels casos instal·lar-se en aquesta ciutat, ens obliga a afrontar una sèrie de despeses que normalment el petit autònom i el jove emprenedor no podem asumir.

L’atractiu que suposa treballar a Barcelona comporta en moltes ocasions, conseqüència dels preus de les oficines, no poder instal·lar-nos en aquesta ciutat. És per aquest motiu entre d’altres, que es fa necessari el que puguem disposar d’un espai de treball amb tot una àmplia gamma de serveis a costos assumibles. Aquesta necessitat ha donat lloc al sorgiment dels espais compartits de treball i coworkings. Espais que a més i fonamentalment com a caràcter diferenciador, possibiliten i potencien l’existència de sinergies entre els companys o coworkers. Això sí, a costos perfectament assumibles pel jove emprenedor o autònom. Cal dir que Barcelona disposa de més de 100 espais de coworkings repartits per totes les zones de la ciutat.

Entendre el treball amb un nou enfocament de col·laboració i de participació ens permet establir contactes i col·laboracions professionals més enllà del que es un aïllament o soledat del treball a casa.

A més, indiscutiblement vivim en un món regit per la comunicació i per la velocitat de la informació. Aquest procés ens porta necessàriament a estar permanentment i puntualment ben informats, i el que és molt important també, ben relacionats. Un espai compartit de treball ens possibilitarà el contacte personal per sentir-nos pertànyer a una comunitat oberta. A intercanviar idees i coneixement, facultat que sense cap dubte aquests espais permeten i que d’altra manera no seria possible.

D’altra banda, un espai de coworking no és exclusivament un espai compartit on interactuar entre els seus membres, sinó també ha de ser un lloc agradable que ens faciliti un bon rendiment en la nostra activitat. Un espai afable, actual i modern, que ens doni  tots aquells serveis necessaris i que ens permeti de forma eficient l’exercici de la nostra activitat professional. I no tan sols merament d’una manera funcional sinó que també estigui d’acord amb la imatge de l’oficina que volem donar a les nostres relacions, clients, amics etc.

En Cwork, creative space in Barcelona, ​​situat al carrer camp 79 s’han cuidat tots aquests detalls. Un equip d’arquitectes han dissenyat una atmosfera cuidada, exclusiva i singular. Dissenyat amb la inquietud de donar forma a un espai on poder treballar i desenvolupar la nostra activitat de manera harmònica en un ambient grat, amb una imatge actual i amb unes instal·lacions òptimes per al treball.

Jaume de Oleza, 19.09.15

Arquitecte

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio